top of page

Tone i media

Her finner du siste nytt av Tone Bråten i media. Her finner du Spotify, Facebook-siden, link til Facebook-gruppen  og ikke minst Instagram.

Listen under inneholder blant annet intervjuer, podcaster og artikler Tone har vært med i. 

Tone i media - siste nytt
424EA68D-F079-4130-97C3-6E305DACB038.jpe

«Vi har snakket med familieterapaut og fertilitesveileder Tone Bråten om hvordan det kan påvirket forholdet å gå igjennom en lengre eller kortere IVF-reise. Til slutt har vi også pratet med Hanne og Mikkel som står midt oppe i dette nå.»

Hør nå
424EA68D-F079-4130-97C3-6E305DACB038.jpe

«Vi har snakket med fertilitesveileder og famileteraput Tone Bråten om eggdonasjon, som nå er lovlig i Norge etter endringer i bioteknologiloven. Med oss har vi også Håvard og Cecilie som forteller om sin reise mot å bli foreldre sammen som endte med eggdonasjon i Barcelona for 4 år siden.»

Hør nå
barnløs-på-godt-og-vondt.jpg

Podcasten «Barnløs på godt og vondt», 13.08.2020

«Tone Bråten er fertilitetsterapeut med lang erfaring med både enslige og par som strever med å få barn og fertilitetsbehandlingen de går igjennom. Tidligere har hun jobbet i barnevernet og som familieterapeut. Selv har hun gått igjennom IVF-behandling for å få barn og nå ønsker hun å hjelpe andre med utfordringene de står i. Hvilke tanker har de som står i dette? Finnes det likestrekk og hva er de største fallgruvene?»

Hør nå
barn-ønskes.jpg

«Terapeut Tone Bråten gjester podden for andre gang og vi snakker om det høyst aktuelle temaet eggdonasjon (og donasjon generelt). Tone har lang internasjonal erfaring med å veilede pasienter gjennom assistert befruktning med donasjon, og deler her noen tanker, følelser og spørsmål hun ofte ser at dukker opp i en slik prosess. Vi snakker blant annet om modningsprosessen som kan kreves for å bli klar for å benytte donasjon, om åpenhet og om hvordan man kan snakke med barnet som forhåpentligvis blir til».

Hør nå
TV-fjernkontroll

Innslag i TV2 Nyhetene om den nye bioteknologiloven.

rb-e1596282802434.jpg

Familieterapeut Tone Bråten har fått et hav av henvendelser etter det ble klart at eggdonasjon nå blir lov i Norge. Men hun mener vi nordmenn har en tendens til å henge oss opp i feil ting når det kommer til assistert befruktning.

nrkrogaland.png

Innslag på NRK Rogaland. 26. mai 2020 ble jeg intervjuet på NRK Rogaland om den nye bioteknologiloven.

Bare hender transparent.png

TV2.no, Artikkel

Artikkel på TV2.no: «Norske par får ikke hjelp hvis det er kvinnens egg det er noe galt med». Familieterapeut og veileder Tone Bråten sier Norges forbud mot eggdonasjon rammer ufrivillige barnløse svært urettferdig. Les hele artikkelen

Bare hender transparent.png

Barnehageforum.no, Artikkel

Barnehageforum.no: «Hvordan ble jeg til?». 

Et intervju med meg hvor jeg uttaler meg om barnløshet, barnebøkene mine og åpenhet rundt vanskelige spørsmål.

Les hele artikkelen

Bare hender transparent.png

Jegvilhabarn.no, Artikkel

Jegvilhabarn.no: «Les om Lily og Ole som er laget av magiske egg og rumpetroll». En artikkel om barnebøkene mine! Du kan også finne mer informasjon om bøkene jeg har skrevet på denne siden.

Les hele artikkelen

Bare hender transparent.png

Bioteknologirådet, Intervju

Bioteknologirådet: «Assistert befruktning: Fortell barnet hele historien». «Familieterapeut Tone Bråten har skrevet barnebok om sæddonasjon for å få i gang samtalen med barna.»

Et intervju med meg om barnebøkene jeg har skrevet, fra nettsidene til Bioteknologirådet.

Les hele intervjuet

Bare hender transparent.png

Klikk.no, Artikkel

Klikk.no: «Fant donorbror til sønnen Knut (3) på Facebook». 

«Familieterapeut Tone Bråten er spesialist på ufrivillig barnløshet. Hun oppfordrer til å tenke nøye igjennom valget om å lete etter andre barn av samme donor».

Jeg uttaler meg om viktigheten av bevissthet rundt valg av donor.

Les hele artikkelen

Tone Bråten på Spotify

Her kan du lytt til alle podcastene jeg har vært med på. Abonnér på listen for å holde deg oppdatert!
Tone Bråten Spotify

Energiløft for fertilitetspasienter

 Velkommen til et fellesskap ledet av meg, Familieterapeut Tone Bråten. Bli medlem av den lukkede facebook-gruppen for de som strever på vei mot ønskebarnet.
Få tips og råd til hvordan dine dager mot ønskebarnet kan fylles med mer energi, og demp ensomheten ved å danne et fellesskap.
Tone i media - energiløft link

Instagram

Tone i media - Instagram link

Facebook

bottom of page