top of page

Samarbeid og kontakter

Samarbeidspartnere

Klinikk Hausken:

Klinikk Hausken er den fertilitetsklinikken jeg samarbeider med i Norge.Klinikk Hausken er den fertilitetsklinikken i Norge med avdeling både i Oslo, Bergen, Stavanger og Haugesund.

 

De siste årene har alle pasienter ved klinikk Hausken få tilbud om gratis time med meg som terapeut som en del av behandlingen. Klinikk Hausken er den klinikken i Norge med høyest suksess rate. Dette er en privat klinikk hvor du blir godt ivaretatt fra A til Å. Her kan du få tilbud om fertilitetsutredning, nedfrysning av egg, inseminering, IVF behandling med eget genetisk materiale, og behandling med sæddonasjon og eggdonasjon. 

Dette er den klinikken i Norge som er mest kjent for utprøving, tester og medisinering som ligger på nivå med de største internasjonale klinikkene. 

I tillegg til å være terapeut for klinikken, er jeg involvert i egg og sæddonor teamet.

husken-logo.png

Samarbeid i Norge

Som pasient i Norge, kan du kontakte meg for time uansett hvilken klinikk offentlig, eller privat du tilhører, men det er kun en klinikk jeg samarbeider tett med ,og hvor pasientene får time med meg som en del av behandlingen, dette er Klinikk Hausken.

Samarbeid utland

I noen tilfeller er det slik at man må velge behandlingsformer og alternativer som ikke finnes i Norge, eksempler på dette kan være dobbeldonasjon og embryodonasjon. I flere år har eggdonasjon vært ulovlig i Norge, derfor har jeg hatt kontakt og samarbeid med utenlandske klinikker for å få riktig informasjon om deres tilbud, og anbefale mine klienter gode klinikker basert på deres ønsker og verdier i barneprosjektet. 

Mine anbefalinger er IKKE økonomisk betinget. Jeg får ikke betalt av utenlandske klinikker for å henvise pasienter til dem. Jeg anbefaler klinikker fordi jeg vet de er bra, og fordi jeg har hatt pasienter som har vært superfornøyd med disse klinikkene i flere år!

Spania, Instituto Bernabeu:

Jeg hørte om denne klinikken allerede i 2012. Det var den første klinikken jeg visste om, som tilbød pasienter baby garanti. I forskjell fra Norge og mange andre land, tilbyr Spania kun anonyme donorer. Det vil si at barnet ikke har anledning til å kontakte donor. De tilbyr eggdonasjon, dobbeldonasjon og embryoadopsjon. De to sistnevnte behandlingen er ikke lov i Norge. De tilbyr også graviditetsgaranti.

 

Mange av de private fertilitetsklinikkene i Norge anbefaler denne klinikken. De har 25 års erfaring med internasjonale pasienter. De kan matche nordisk utseende. De fleste donorene er sunne, friske studenter. Mange opplever Spania som er «ferie» land, og synes det er trygt å dra dit for behandling. Du blir fulgt opp i Norge av norsk gynekolog, og drar kun ned til klinikken ved de nødvendige undersøkelser.

Logotipo INSTITUTO BERNABEU 500x500.png

Aagaard klinikk:

Dette er en fantastisk fertilitetsklinikk som ligger i Aarhus i Danmark.

Dette er den eneste private fertilitetsklinikken i Skandinavia som tilbyr eggscreening, også kalt PGT—A.
 

I Norge har vi mulighet til å bedømme kvaliteten på embryoet ved og blant annet se hvordan embryoet deler seg. På denne klinikken, kan de gå enda nøyere til verks med PGT-A, noe som kan forhindre misabortions og unødvendige mange IVF forsøk.
 

Mange av mine pasienter er superfornøyde med denne klinikken, som også tilbyr både åpen og anonym donor, om man skulle trenge det på vei til ønskebarnet.

Logo.png

Triangelet klinikk:

Denne fertilitetsklinikken ligger i København, og er en av de eldste klinikkene i Danmark, og er lett å komme seg til med både fly og båt.

Klinikken ligger i et rolig boligområde, og selve klinikken er superkoselig å komme inn i.

Her får man tett oppfølging av det vennlige personalet, som har mange års spesialiseringserfaring. Her kan man få narkose under egguttak, og man er da best mulig dekket i forhold til smerte. Hit kan man også ta med egen donor, om man ønsker det. Jeg har flere fornøyde pasienter som har vært på denne klinikken.

Fertilitetsklinikken_Trianglen_logo_RGB_2020.png

Andre samarbeidspartnere

Klinikk Fjeld logo
VilBliGravid1.png
Ønskebarn logo
bottom of page