Samarbeid og kontakter

 

Klinikk Hausken:

Klinikk Hausken er den fertilitetsklinikken jeg samarbeider med i Norge.Klinikk Hausken er den fertilitetsklinikken i Norge med avdeling både i Oslo, Bergen, Stavanger og Haugesund.

 

De siste årene har alle pasienter ved klinikk Hausken få tilbud om gratis time med meg som terapeut som en del av behandlingen. Klinikk Hausken er den klinikken i Norge med høyest suksess rate. Dette er en privat klinikk hvor du blir godt ivaretatt fra A til Å. Her kan du få tilbud om fertilitetsutredning, nedfrysning av egg, inseminering, IVF behandling med eget genetisk materiale, og behandling med sæddonasjon og eggdonasjon. 

Dette er den klinikken i Norge som er mest kjent for utprøving, tester og medisinering som ligger på nivå med de største internasjonale klinikkene. 

I tillegg til å være terapeut for klinikken, er jeg involvert i egg og sæddonor teamet.

Samarbeid i Norge

Som pasient i Norge, kan du kontakte meg for time uansett hvilken klinikk offentlig, eller privat du tilhører, men det er kun en klinikk jeg samarbeider tett med ,og hvor pasientene får time med meg som en del av behandlingen, dette er Klinikk Hausken.

Samarbeid utland

I noen tilfeller er det slik at man må velge behandlingsformer og alternativer som ikke finnes i Norge, eksempler på dette kan være dobbeldonasjon og embryodonasjon. I flere år har eggdonasjon vært ulovlig i Norge, derfor har jeg hatt kontakt og samarbeid med utenlandske klinikker for å få riktig informasjon om deres tilbud, og anbefale mine klienter gode klinikker basert på deres ønsker og verdier i barneprosjektet. 

Mine anbefalinger er IKKE økonomisk betinget. Jeg får ikke betalt av utenlandske klinikker for å henvise pasienter til dem. Jeg anbefaler klinikker fordi jeg vet de er bra, og fordi jeg har hatt pasienter som har vært superfornøyd med disse klinikkene i flere år!

Finland, Ovumia Fertinova:

Jeg startet mitt samarbeid med Finland og Ovumio klinikken for flere år siden. Mange norske par ønsker behandling på denne klinikken fordi de tilbyr åpen donor, noe som samsvarer med lovgivningen i Norge. Det betyr at barnet kan oppsøke donor etter fylte 18 år. Alle par som gjennomgår eggdonasjon eller dobbeldonasjon ved denne klinikken må ha samtale med terapeut i forkant. 

Jeg har hatt mange norske par, og single som har hatt time ho meg for å få en godkjent rapport ved klinikken. Samtalen omhandler paret og den enkeltes tanker og følelser i forhold til barnet av donasjon. Mange nordmenn er motivert til å dra til Finland fordi det føles kjent, og fordi det ikke er langt å reise.

Ovumia-fertinova_logot-pysty.jpg

Spania, Instituto Bernabeu:

Jeg hørte om denne klinikken allerede i 2012. Det var den første klinikken jeg visste om, som tilbød pasienter baby garanti. I forskjell fra Norge og mange andre land, tilbyr Spania kun anonyme donorer. Det vil si at barnet ikke har anledning til å kontakte donor. De tilbyr eggdonasjon, dobbeldonasjon og embryoadopsjon. De to sistnevnte behandlingen er ikke lov i Norge. De tilbyr også graviditetsgaranti.

 

Mange av de private fertilitetsklinikkene i Norge anbefaler denne klinikken. De har 25 års erfaring med internasjonale pasienter. De kan matche nordisk utseende. De fleste donorene er sunne, friske studenter. Mange opplever Spania som er «ferie» land, og synes det er trygt å dra dit for behandling. Du blir fulgt opp i Norge av norsk gynekolog, og drar kun ned til klinikken ved de nødvendige undersøkelser.

Russland, Olga fertility:

Jeg jobbet for denne klinikken I St. Petersburg fra 2015 til 2018. Denne klinikken har pasienter fra hele verden. Mang av de jeg skypet med, skulle gjennom eggdonasjon, dobbeldonasjon eller embryo adopsjon.

Her har du anledning til å velge eggdonor selv fra en database, men donorene er ikke kontaktbare. Sæddonor kan være kjent eller anonym. Klinikken har baby garanti, men det er kriterier som må innvilges for å få dette.

Dette er en klinikk som tilbyr fertilitetsbehandling for pasienter fra hele verden.

OLGA fertility

Andre samarbeidspartnere

Ønskebarn logo